Gebruikerslogin

Richtlijnen K. Lierse S.K. - RAFC vrijdag 02/12 te 20u30

FASC, RAFC, LIERSE, PROXIMUS

Tijdens de coördinatievergadering werden volgende maatregelen genomen voor de wedstrijd K.Lierse S.K. - RAFC:

- de wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 2 december 2016 om 20u30

- de combiregeling wordt opgelegd.

- de loketten voor de bezoekende- en thuissupporters blijven gesloten op de dag van de wedstrijd.

- In overleg met de burgemeester zal een plaatsverbod worden betekend aan alle Antwerp supporters met stadionverbod. Waarbij verbod wordt opgelegd om te vertoeven op het Lierse grondgebied vanaf 02 december 2016 te 12.00 uur tot en met 03 december 2016 te 07.00 uur.

- De catering blijft open tot 15' na begin van de 2de speelhelft. Er wordt gewerkt met bonnetjes. Eten en drinken op tribune is toegelaten. Plateaus worden geweigerd.

- Pyrotechnisch materiaal is ten strengste verboden.

- voor RAFC zijn er 696 zitplaatsen ter beschikking
- Maximum 18 autobussen worden toegelaten (organisatorische redenen).
- Uitstappen ter hoogte de ingang bezoekers. Autocars parkeren volgens aanwijzingen politie en stewards.
- Gelet op vermelde omstandigheden, dient de spelers-, materiaal- en stewardsbus van ANTWERP te worden geparkeerd in de Voetbalstraat aan de zijde van de appartementen. Dus nadat de spelers / stewards zijn uitgestapt en het materiaal uitgeladen werd, parkeren deze lege bussen zich in de Voetbalstraat. Nadat de bus colonne met bezoekende supporters vertrokken is, kan de spelersbus tot aan de achterzijde (zoals gebruikelijk) van het stadion rijden. Waarna de spelers kunnen instappen.

- Verplichte reisweg: E313 richting Luik > afrit Massenhoven > richting Lier > halte Campus Vesta(verkeersploeg ter plaatse) > vandaar escorte tot het
Stadion

Voor de bezoekende autobussen wordt bij de verplaatsing naar het stadion een verplicht RV-punt ingesteld, nml. Campus Vesta – Oostmalsesteenweg 75 te 2520 Ranst. Waarna de bussen in colonne, onder politiebegeleiding, zich begeven naar het stadion. De bussen nemen dus best de autosnelweg A13/E313 afrit Massenhoven. Ongeveer 2 km verderop richting Lier bevindt zich het RV-punt.

- Volg de richtlijnen van de stewards en politie op en breng uw club niet in opspraak!!!!!

@FASC1880

Koop het #bosuil90 Boek

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2015. All Rights Reserved.