Gebruikerslogin

Collecte ten voordele van Paul De Herdt

NEEN, tegen zinloos geweld !!!

ACT as ONE, Antwerp Dynamite en FASC houden een collecte voor Antwerp-supporter Paul De Herdt die zondag slachtoffer werd van zinloos geweld.

ACT as ONE stelt haar rekeningnummer BE61 7350 3802 6917 ter beschikking. Schrijf uw financiële steuntje over met vermelding "Steun Paul"

FASC zal een inzameling doen op de bussen die naar Tubeke rijden. Volgende thuismatch tegen Seraing op vrijdag 12 februari 2016 zullen Antwerp Dynamite, ACT en FASC samen collecteren aan alle ingangen van het stadion.

Antwerp Dynamite, FASC en ACT as ONE zullen het ingezamelde bedrag samen aan Paul overhandigen om zijn lange revalidatie iets draaglijker te maken.

We hopen op jullie massale steun.

Voor de ASC’s:
Jullie kunnen morgen, wanneer je de tickets komt halen in de clubshop morgen 05/02, aan Marleen een collectebus vragen. Jullie kunnen dan tijdens de heenreis naar Tubeke rondgaan in de bus om geld in te zamelen. Deze collectebussen worden terug verzameld aan de bus van ‘ASC Red Ones’ wanneer jullie toekomen in Tubeke en voor jullie het stadion binnengaan. De collectebussen zijn genummerd en verzegeld. De ASC’s die graag een collectebus in hun café willen plaatsen kunnen een extra vragen aan Marleen morgen.
Voor volgende week vrijdag 12/02 zoeken we nog vrijwilligers die willen rondgaan in het stadion of aan de toegangspoorten. Jullie kunnen hiervoor een mailtje sturen naar jeroen@fasc.be De collectebussen worden verzameld aan T1, tapwagen van Jeroen.

@FASC1880

Koop het #bosuil90 Boek

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2015. All Rights Reserved.